Popis
Počet porcí 1
Hmotnost balení 80 g
Hmotnost po přípravě 370 g
Energetická hodnota 469 Kcal
Bílkoviny 30.8 g
Sacharidy 12.4 g
Z toho cukry 5 g
Tuky 32 g
Z toho mastné kyseliny 11.8 g
Vláknina 4.0 g
Alergeny mléko, vejce
Max. trvanlivost od data výroby 7 let
Military ano
Bez použití umělých konzervantů:
Díky upřednostňovanému použití přírodních ingrediencí před umělými přísadami mají pokrmy Summit to Eat vynikající přírodní aroma.
Složení:
Vajíčka (pasterovaná celá vejce, slunečnicový olej, sušené odtučněné mléko, citrónová šťáva, sůl (75%) / sýrová omáčka (plnotučné mléko, smetana (mléko) , cibule, sýr Leicester (mléko), sýr Cheddar (mléko), sýr Mozzarella (mléko), řepkový olej, kukuřičná mouka, sůl, bílý pepř (25%).
Příprava:
1. Odtrhněte okraj pytlíku.
2. Vyjměte sáček obsahující pohlcovač kyslíku (nehořlavý sáček obsahující oxid železa pohlcující vlhkost).
3. Do pytlíku nalejte horkou vodu (260 ml) a zamíchejte.
4. Uzavřete pytlík a obsah ponechejte rehydratovat.
5. Po 8 minutách zamíchejte, případně dochuťte.
Pokrm je možné konzumovat přímo z pytlíku, nebo dle potřeby servírovat na talíř.
Jaké jsou výhody vymrazovaných potravin?
Vzhled – lyofilizované (vymrazované) potraviny si zachovávají svůj původní tvar a strukturu, na rozdíl od potravin sušených na vzduchu, které se zmenšují a scvrkávají v důsledku vysoké teploty zpracování. Stačí přidat vodu a během několika minut potraviny vrátíte do jejich původní podoby.
Chuť - chutnají stejně dobře jako čerstvé. Vymrazování odstraní vodu, ne chuť. Takže lyofilizované potraviny si uchovají prakticky všechny své chutě, vitamíny a nutriční obsah.
Hmotnost - váží méně než čerstvé. Vymrazováním se potraviny zbaví 98% vody. Tím se výrazně sníží hmotnost, což usnadňuje manipulaci a snižuje náklady na dopravu. Například 10 kg jahod váží pouze 1 kg po vymrazení - jednu desetinu své původní váhy! Rychle se však mohou rehydratovat zpět do své původní hmotnosti.
Dlouhá trvanlivost – vymrazované potraviny lze skladovat po několik let při pokojové teplotě bez jakéhokoliv poškození nebo znehodnocení. Záruční doba 7 let od data výroby.
Nízké náklady skladování - protože mohou být uloženy v pokojové teplotě, nevyžadují nákladné studené nebo chlazené skladovací prostory, takže je uskladnění mnohem levnější
Hmotnost | 0.08 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Summit to Eat je nová značka, která vznikla přebrandováním světoznámé značky Mountain House v Evropě. Déle než 40 let je tato značka nejoblíbenějším výrobcem dehydrované stravy mezi cestovateli, turisty a táborníky a dalšími outdoorovými nadšenci. Výrobní postupy a technologie se nezměnili, naopak se rozšířila nabídka jídel a zvíraznila se chuť.
Všechny produkty se vyrábějí ve společnosti European Freeze Dry v Anglii a splňují specifické potřeby koncového uživatele. Chápeme důležitost zdravé, vydatné a výživné stravy za extrémních podmínek a naše pokrmy splňují tyto požadavky ve všech ohledech. Jsou jedinečné v tom, že se skutečně vymrazují - tím máme na mysli, že skutečně vymyslíme recept, uvaříme kompletní jídlo, jako byste si je vařili doma, a potom hotové jídlo projde procesem vymrazování. Náš moderní, avšak mírný proces mrazení zachová jídlo v optimálním stavu, aby mohlo být opět snadno a rychle rozmraženo a přitom si zachovalo původní chuť, strukturu a především čerstvost, jako v den, kdy bylo připraveno. Díky upřednostňovanému použití přírodních ingrediencí před umělými přísadami mají pokrmy Summit to Eat vynikající přírodní aroma.